Online

Online Frans leren

Chapeau! Je hebt jouw online Franse lerares gevonden voor online Franse les.
Het volgen van Franse lessen online of een online cursus Frans heeft vele voordelen ten opzichte van een Franse cursus met een docent op locatie. Deze manier van Franse lessen volgen is heel flexible et comfortable: je kunt online Frans leren op praktische tijden en het maakt niet uit of je thuis bent of ergens anders. Bovendien hoef je je voor deze Franse lessen niet te verplaatsen, dus zeg maar au revoir tegen je reistijd en reiskosten.

Online Franse les op alle niveaus

De online Franse Lerares kan, dankzij haar eerstegraads lesbevoegdheid, op alle niveaus online Franse les geven: van beginners tot vergevorderden. Elke online cursus Frans kan dan ook op alle niveaus worden gevolgd! De één wil graag een eenvoudig praatje in het Frans kunnen maken met de Franse buurman. De ander streeft ernaar om op een hoger niveau een telefoongesprek in het Frans te kunnen voeren met een notaris. Je leert het allemaal in de Franse lessen online en Franse cursussen online.
Enthousiaste? Vraag een offerte aan voor online Frans leren!

Online cursus Frans voor iedereen

De Franse Lerares geeft zowel face-to-face als online Franse les aan particulieren en bedrijven.
Zit je op de middelbare school en heb je hulp nodig bij het vak Frans? Dan kun je online bijles Frans volgen bij de Franse Lerares. Voor degenen die eindexamen Frans doen, biedt de Franse Lerares een online examentraining Frans aan die speciaal op het Centraal Examen Frans gericht is.
Volwassenen kunnen bij de Franse Lerares online Frans leren om zich bijvoorbeeld verstaanbaar te leren maken op vakantie of om in het Frans zaken te kunnen regelen voor een tweede huis in Frankrijk. Idéal : een online cursus Frans voor op vakantie, een online conversatiecursus Frans of een online cursus Frans voor beginners!
De Franse Lerares biedt online cursussen Frans voor kinderen aan, dus ook zij kunnen online Frans leren. De online kindercursussen Frans zijn voor kinderen in de basisschoolleeftijd (4-12 jaar).
Voor bedrijven geeft de Franse Lerares een online zakelijke cursus Frans om de taalvaardigheden te leren die je op de werkvloer nodig hebt. Volg een online cursus zakelijk Frans of een online conversatiecursus voor bedrijven. Excellent, je hoeft er de deur niet meer voor uit!

Inhoud Frans leren online

Afhankelijk van de online cursus Frans die je kiest, oefen je iedere les met het spreken, luisteren, lezen en schrijven in de Franse taal. Ook grammatica, woordenschat en de Franse cultuur staan steeds op het programme.
Dankzij het gebruik van onder meer Franstalig audio- en videomateriaal (met chansons, dialogen, nieuwsberichten en filmpjes), zijn de online lessen Frans interactief en gevarieerd.
De Franse Lerares heeft een ruim aanbod van online lessen Frans en cursussen Frans online: van een online cursus Frans voor beginners tot een online cursus zakelijk Frans of online bijles Frans.
Al deze online Franse lessen en online Franse cursussen kunnen op maat worden gemaakt:
à la carte! Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om tijdens het online Frans leren het accent te leggen op spreekvaardigheid door een online conversatiecursus Frans te volgen. Als je de Franse taal snel onder knie wilt krijgen, kun je ook kiezen voor online Frans leren via een online spoedcursus Frans. Laat de Franse Lerares weten wat je graag wilt leren, wat jouw doelen zijn en binnen welke termijn je deze wilt halen en … c’est parti (laten we beginnen)!

Hoe werken Franse lessen online?

C’est simple comme bonjour (zo simpel als wat)! Je hebt alleen een computer, internetverbinding en webcam nodig om te kunnen starten met jouw Franse lessen online. Je belt rechtstreeks met de Franse Lerares via Skype en je kunt online Frans leren. Dit programma is veilig, het is gebruiksvriendelijk en beeld en geluid zijn van goede kwaliteit. De online lessen Frans duren 45 minuten of 2x45 minuten (met een kwartiertje pauze halverwege).
Of het nu gaat om een online cursus Frans voor beginners, online cursus Frans voor gevorderden, online cursus zakelijk Frans, online conversatiecursus Frans, online privécursus Frans, online kennismakingscursus Frans, online opfriscursus Frans, online spoedcursus Frans, online cursus Frans op maat, online vakantiecursus Frans, online bijles Frans, online huiswerkbegeleiding Frans, online examentraining Frans: het is allemaal possible!Franse Lerares
Dr. Eykmanstraat 9, 1181 WG  Amstelveen route
06 - 58 70 71 02 - info@franse-lerares.nl
KvK 34292101

Cursus Frans - Franse les
Amstelveen – Amsterdam

Dr. Eykmanstraat 9
1181 WG  Amstelveen
route
06 - 58 70 71 02
info@franse-lerares.nl
KvK 34292101