Kinderen

Franse les voor kinderen in Amstelveen

Pourquoi is het leuk én handig voor jouw kind om Frans te leren bij de Franse Lerares in Amstelveen?
Als jullie vaak samen naar Frankrijk of een Franstalig land op vakantie gaan, dan kan jouw zoon of dochter direct oefenen met de Franse taal. Dat geeft plaisir !
Daarnaast is Frans heel nuttig om een andere taal te leren: met kennis van het Frans zal jouw kind gemakkelijker andere talen kunnen leren, zoals Engels (45% van alle Engelse woorden is van Franse oorsprong) of Romaanse talen als Spaans of Italiaans.
Gaan jullie verhuizen naar een land waar Frans wordt gesproken? Zorg er dan voor dat jouw kind met een talencursus Frans de basis van de Franse taal onder de knie krijgt, zodat het zich ter plekke goed verstaanbaar kan maken onder de locaux.
Donc, het is nuttig én plezierig als jouw zoon of dochter Frans leert bij de Franse lerares in Amstelveen.

Cursus Frans voor kinderen

De Franse Lerares zorgt ervoor dat jouw kind zich veilig voelt om Frans te leren en zo vertrouwd raakt met de Franse taal. Traditionele lessen worden gecombineerd met een online-omgeving van animatievideo’s, Franse liedjes, oefeningen en spelletjes voor kinderen. Hierdoor worden zij gestimuleerd om op een actieve manier de Franse taal zich eigen te maken. In iedere les staat een thema centraal, zoals school, eten en drinken, en dieren. Afhankelijk van leeftijd en niveau, leert uw kind luisteren, spreken, lezen en schrijven, en maakt het kennis met de Franse cultuur.
Enthousiaste ?
  Vraag een offerte aan voor een cursus Frans voor kinderen in Amstelveen!

Inhoud kindercursus Frans

Les enfants tot vier jaar
De allerkleinsten ontdekken de Franse taal met liedjes, rijmpjes , spelletjes, verhalen, prentenboeken en verzen. Zij leren spelenderwijs de basis van het Frans. Op een speelse manier leren zij de klanken van de taal en zich uit te drukken met korte zinnen.
Les enfants tussen de 4 en 12 jaar
Voor kinderen op de basisschool gebruikt de Franse Lerares in Amstelveen de lesmethode Elena van de Europese Unie. De kinderen uit de onderbouw raken vertrouwd met de klanken van de Franse taal en verkrijgen een basiswoordenschat. Voor kinderen uit de midden- en bovenbouw wordt deze woordenschat herhaald en vergroot. Daarnaast leren zij korte zinnen om zich verstaanbaar te maken, evenals de belangrijkste werkwoorden en bijvoeglijke naamwoorden. De nadruk ligt op het luisteren, begrijpen en spreken. De leermethode Elenais interactief en afwisselend.

Over de Franse Lerares in Amstelveen

Bonjour, je m’appelle Marjolein Battefeld. Als Franse Lerares zorg ik ervoor dat jouw kind zich op zijn gemak voelt om de Franse taal te leren in een fijne, veilige omgeving. Ik geef Franse les aan kinderen van alle leeftijden en op alle niveaus. Een prettige, ontspannen sfeer staat bij mij voorop. Dan is het rendement van het Frans leren het hoogst! Kies daarom voor een cursus Frans voor kinderen in Amstelveen bij de Franse Lerares.

Frans leren voor kinderen

De Franse lessen voor kinderen worden op vrijdagmiddag in kleine groepjes (max. 4 kinderen) gegeven. De gebruikte lesmethode Elena bestaat uit 10 thema´s, die bij de belevingswereld van de kinderen aansluiten. Ieder thema telt 20 lessen, die worden afgesloten met een evaluatie. Dankzij deze evaluatie kan de Franse Lerares steeds de voortgang van elk kind bekijken en evalueren of de vooropgestelde doelen zijn bereikt.
De lessen voor kinderen tot vier jaar duren 30 minuten. De lesduur voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar is 45 minuten. Het is de bedoeling dat de kinderen in de basisschoolleeftijd ook thuis oefenen ter aanvulling op deze onderwijstijd. Per thema worden opdrachten meegegeven die de kinderen dan thuis met hun ouders of alleen kunnen uitvoeren.
Bereid je kind dan goed voor door het in Nederland al met een taalcursus Frans voor kinderen te laten beginnen.
Franse liedjes voor kinderen, geanimeerde Franse video’s voor kinderen, interactieve Franse oefeningen voor kinderen, basiswoorden in het Frans.
kijkopdrachten
Verrijken woordenschat met memory, flitskaarten, matchen of ene verhaal maken. Samen oefenen en zingen van het themalied en samen spelen van Franse spelletjes op de computer.
Wennen aan de klanken van de Franse taal, vergroten woordenschat,
Deze opdrachten variëren van Franse spelletjes op de computer,
Kleine groepen.Franse Lerares
Dr. Eykmanstraat 9, 1181 WG  Amstelveen route
06 - 58 70 71 02 - info@franse-lerares.nl
KvK 34292101

Cursus Frans - Franse les
Amstelveen – Amsterdam

Dr. Eykmanstraat 9
1181 WG  Amstelveen
route
06 - 58 70 71 02
info@franse-lerares.nl
KvK 34292101