Franse les

Franse les Amsterdam

Bienvenue bij de Franse Lerares voor Franse les aan particulieren in op álle niveaus. Woon je in Amsterdam en wil je graag Frans als nieuwe taal leren? Wens je vooral gemakkelijk met Fransen te kunnen praten? Of wil je graag leren hoe je op vakantie in Frankrijk een ijsje bestelt? Kies dan één van de volgende Franse cursussen voor particulieren uit Amsterdam:

  • Cursus Frans voor alle niveaus, van beginner tot gevorderde: de mondelinge communicatie staat voorop (spreken, gesprekken voeren en luisteren) en daarnaast besteden we aandacht aan Frans lezen en schrijven.
  • Conversatiecursus: je leert par exemple de uitspraakregels, handige woorden bij het telefoneren en wat je kunt zeggen als je niet op een woord kunt komen.
  • Cursus Frans voor op vakantie: je leert bijvoorbeeld hoe je in het Frans een hotelkamer reserveert, een afspraak maakt bij de huisarts of de weg naar het metrostation vraagt.
  • Bijles Frans of examentraining voor scholieren.

Franse les particulieren

Tijdens de Franse les oefen je met spreekvaardigheid, luistervaardigheid, leesvaardigheid en schrijfvaardigheid. Hiervoor gebruiken we uiteenlopende opdrachten die gaan over onderwerpen die je dagelijks in de praktijk tegenkomt. Afhankelijk van jouw taalniveau leer je hoe je je in het Frans voorstelt, naar de treintijden informeert of jouw mening over een film geeft. Daarnaast leer je veel Franse woorden, kant-en-klare Franse zinnen en grammatica. Bien sûr krijg je ook uitleg over de Franse cultuur geschiedenis en literatuur. Kies daarom ook voor Franse les Amsterdam.
Je leert op een interactieve manier de Franse taal door het gebruik van rollenspelen, audio- en videofragmenten (chansons, dialogen, nieuwsberichten), levendige teksten en oefeningen waarmee je jouw eigen vooruitgang kunt volgen. Intéressé?  Vraag een offerte aan

Niveaus

De Franse Lerares is een eerstegraads docente waardoor zij les kan geven aan volwassenen op ieder niveau: (totale) beginners, halfgevorderden, gevorderden en vergevorderden zijn van harte welkom. De een wil op vakantie in Frankrijk graag eens verder komen dan bonjour en au revoir. De ander wil graag met de Franse aannemer, notaris en buren kunnen communiceren over zijn tweede huis in Frankrijk.
Bij elk niveau past dus een cursus Frans. Alle lessen zijn gemaakt op basis van de taalniveaus van het ERK (Europees Referentiekader), zodat je de cursus Frans voor particulieren kunt kiezen die het beste aansluit bij jouw niveau. Kies daarom ook voor Franse les Amsterdam.
Klik hiervoor een schema om te bepalen wat jouw taalniveau is. Zodra een cursus is afgerond, kun je voor het bereikte taalniveau een ERK-certificaat behalen dat internationaal erkend is (DELF- of DALF-diploma).Franse Lerares
Dr. Eykmanstraat 9, 1181 WG  Amstelveen route
06 - 58 70 71 02 - info@franse-lerares.nl
KvK 34292101

Cursus Frans - Franse les
Amstelveen – Amsterdam

Dr. Eykmanstraat 9
1181 WG  Amstelveen
route
06 - 58 70 71 02
info@franse-lerares.nl
KvK 34292101