Franse les Amstelveen

Bienvenue bij de Franse Lerares in Amstelveen voor Franse les aan particulieren, van beginners tot gevorderden. Wil je graag kennismaken met de basis van de Franse taal of nóg beter Frans leren? Wens je vooral in het Frans te leren spreken? Of wil je Franse les volgen om op vakantie in Frankrijk verder te komen dan bonjour en au revoir ? Kies dan één van de volgende drie cursussen voor Franse les Amstelveen:

  • Cursus Frans: beginners, halfgevorderden en gevorderden leren onder meer Frans lezen, luisteren, spreken en schrijven.
  • Conversatiecursus: je leert par exemple de uitspraakregels, luistertechnieken en wat je kunt zeggen als je niet op een woord kunt komen.
  • Cursus Frans voor op vakantie: je leert Frans voordat je op vakantie gaat, zodat je in het Frans een stokbrood kunt kopen, een kampeerplaats kunt reserveren of de weg naar de supermarkt kunt vragen.

Franse les particulieren

Tijdens de Franse les Amstelveen oefen je alle taalvaardigheden: in het Frans lezen, luisteren, spreken en schrijven. Hiervoor gebruiken we gevarieerde opdrachten die gaan over alledaagse en actuele onderwerpen. Afhankelijk van jouw niveau leer je hoe je in het Frans de weg kunt vragen, een telefoongesprek voert, praat over de Franse politiek of over vakantie. Daarnaast leer je veel Franse woorden, kant-en-klare Franse zinnen en grammatica. Bien sûr krijg je ook uitleg over de cultuur en het leven in Frankrijk.
Ga Franse les volgen bij de Franse Lerares en leer op een interactieve manier de Franse taal door het gebruik van rollenspelen, geluidsfragmenten (chansons, dialogen, nieuwsberichten), levendige teksten en oefeningen waarmee je jouw vorderingen kunt volgen.
Enthousiaste ?
  Vraag een offerte aan voor een cursus Frans aan particulieren in Amstelveen!

Niveaus

De Franse Lerares in Amstelveen heeft een eerstegraads lesbevoegdheid, waardoor zij les kan geven aan volwassenen op ieder niveau: beginners, halfgevorderden en gevorderden zijn van harte welkom. De een wil zich op vakantie in Frankrijk graag eens anders uitdrukken dan met handen en voeten. En de ander wil graag met de Franse gemeente, notaris en buurman kunnen communiceren over zijn tweede huis in Frankrijk. Bij de Franse Lerares kun je op alle niveaus Franse les volgen!
Bij elk niveau past dus een cursus Frans. Alle lessen zijn gemaakt op basis van de taalniveaus van het ERK (Europees Referentiekader), zodat je de cursus Frans voor particulieren kunt kiezen die het beste bij jouw niveau aansluit. Klik hier voor een schema om je taalniveau in te schatten voor Franse les Amstelveen. Na het afronden van een cursus kun je een internationaal erkend ERK-certificaat behalen voor het bijpassende taalniveau (DELF- of DALF-diploma).

Welke cursussen?

Bij de Franse lerares in Amstelveen ben je aan het bonne adresse voor de volgende cursussen voor particulieren: flexibele cursus, cursus op maat, spoedcursus, conversatiecursus, cursus Frans voor op vakantie, opfriscursus, kennismakingscursus, minicursus, basiscursus, cursus Frans voor beginners, beginnerscursus, cursus Frans voor halfgevorderden, cursus Frans voor gevorderden, cursus Frans voor vergevorderden, privécursus, privéles, groepscursus en groepsles. Wil je Franse les volgen? Kies dan één van deze cursussen voor Franse les Amstelveen.
Onze klanten komen Franse les volgen vanuit Amstelveen, Amsterdam, Aalsmeer, Abcoude, Alkmaar, Almere, Badhoevedorp, Beverwijk, Bloemendaal, Breukelen, Bussum, De Kwakel, Diemen, Duivendrecht, Haarlem, Heemstede, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, IJmuiden, Leiden, Lisse, Loosdrecht, Mijdrecht, Muiden, Naarden, Oostzaan, Ouderkerk aan de Amstel, Purmerend, Schiphol, Uithoorn, Utrecht, Vijfhuizen, Weesp, Westzaan, Wormerveer, Zaandam, Zaanstad en Zandvoort.Franse Lerares
Dr. Eykmanstraat 9, 1181 WG  Amstelveen route
06 58 70 71 02 - info@franse-lerares.nl
KvK 34292101

Cursus Frans - Franse les
Amstelveen – Amsterdam

Dr. Eykmanstraat 9
1181 WG  Amstelveen
route
06 58 70 71 02
info@franse-lerares.nl
KvK 34292101