Examentraining

Examentraining Frans Amstelveen

Super bien voorbereid naar jouw eindexamen Frans (havo of vwo)? Volg dan een examentraining Frans bij de Franse Lerares, c’est top:

  • Training door een ervaren, eerstegraads docente!
  • De training is online of in Amstelveen.
  • Intensieve begeleiding en ondersteuning.
  • Meer zelfvertrouwen voor het Centraal Examen.

Enfin, de Franse Lerares is een bevoegde docente, die veel persoonlijke aandacht geeft in gespreide lessen (zodat je de leerstof goed kunt verwerken)! Je hebt dus geen lange, intensieve cursusdagen in grote groepen. Op deze manier krijg je in korte tijd grip op de examenstof, zodat je het Franse examen zelfverzekerder en beter kunt maken.

Inhoud examentraining Frans havo en vwo

Bien sûr wil je jouw eindexamenjaar met een diploma afsluiten. Met een examentraining Frans online of op locatie bereid je het Centraal Examen (CE) van Frans optimaal voor! Tijdens de eindexamentraining voor havo en vwo ga je aan de slag met examens van voorgaande jaren om examenopgaven te oefenen. Je leert leesstrategieën toe te passen, waarmee je jouw leesvaardigheid verhoogt. En plus leer je Franse verbindingswoorden te gebruiken, zodat je de verbanden tussen alinea's gaat begrijpen. De Franse Lerares zorgt er ook voor dat je het examenidioom (vocabulaire) traint en dat je weet hoe je je woordenboeken effectief gebruikt. Aan het einde van de cursus maak je een volledig eindexamen Frans, waarvan de resultaten uitgebreid worden besproken.
Enthousiaste?  Vraag een offerte aan

De Lerares Frans

De Franse Lerares weet exactement wat er op het Centraal Examen van de eindexamenkandidaten wordt verwacht: zij is namelijk opgeleid als docente Frans voor eindexamenklassen op middelbare scholen. Bovendien heeft de Franse Lerares ervaring met het lesgeven aan 5 havo en 6 vwo.
Hierop aansluitend geeft de Franse Lerares eindexamentrainingen online of in Amstelveen. Zij bereidt de examenkandidaten voor op hun landelijk examen Frans door onder meer veel te oefenen met de examenopgaven uit de Examenbundel. Doordat zij op de hoogte is van de Franse examenstof en de knelpunten van het CE kent, kan zij goede tips en trucs geven om het eindexamen succesvol te kunnen maken. Als de leerlingen eenmaal goed zijn voorbereid, zullen zij immers met meer zelfvertrouwen het examen ingaan en hogere scores behalen.Franse Lerares
Dr. Eykmanstraat 9, 1181 WG  Amstelveen route
06 - 58 70 71 02 - info@franse-lerares.nl
KvK 34292101

Cursus Frans - Franse les
Amstelveen – Amsterdam

Dr. Eykmanstraat 9
1181 WG  Amstelveen
route
06 - 58 70 71 02
info@franse-lerares.nl
KvK 34292101