Docent Frans

De docent Frans van jouw onderwijsinstelling wordt ineens ziek, zegt zijn/haar dienstverband spontaan op of gaat met zwangerschapsverlof. En nu zoek je zo snel mogelijk een invaller… Chapeau : de Franse Lerares neemt de lessen / colleges direct over! Of het nu gaat om lessen op een middelbare school, een examentraining op een particuliere school of onderwijs aan een hbo-opleiding: de Franse Lerares valt in.
De Franse Lerares is inzetbaar als invaldocente bij ziektevervanging of zwangerschapsverlof. Ook als je tijdelijk behoefte hebt aan een eerstegraads docente Frans, kan de Franse Lerares inspringen.
Vraag een offerte aan voor een docent Frans in Amstelveen of Amsterdam!

Invaldocente Frans: introduction

Bonjour, je m’appelle Marjolein Battefeld. Om iedereen op alle niveaus Frans te kunnen leren, heb ik een eerstegraads lesbevoegdheid behaald. Inmiddels heb ik meer dan tien jaar ervaring als docente Frans met lessen Frans aan particulieren, bedrijven en in het onderwijs. Daarvóór heb ik in Nederland voor Franse bedrijven gewerkt. Ook heb ik in Frankrijk gewoond en gewerkt. Een prettige, ontspannen sfeer staat bij mij voorop. Dan is het rendement van het Frans leren het hoogst!
De Franse Lerares komt niet in dienst van jouw onderwijsinstelling, maar werkt als zelfstandige zonder personeel (zzp’er) in Amstelveen en Amsterdam en omgeving. Dit heeft grote voordelen voor de instelling. Ten eerste is de Franse Lerares als zzp’er flexibel in te zetten als docente Frans. Ten tweede zit je niet vast aan een arbeidscontract. Maar ondertussen profiteer je wel van de expertise van de Franse Lerares. C’est sympa !

Scholen

Dankzij haar eerstegraads lesbevoegdheid kan de Franse Lerares op iedere onderwijsinstelling aan de slag gaan als docente Frans. Zij werkt als invaldocente Frans in Amstelveen, en Amsterdam en omgeving voor:

  • het voortgezet onderwijs (middelbare scholen): alleen havo en vwo (gymnasium en atheneum);
  • het hoger onderwijs: hoger beroepsonderwijs (hbo) en universiteit (wo);
  • het particulier onderwijs: privéschool, internationale school, school voor volwassenen, instituut voor huiswerkbegeleiding, bijles en (eind)examentraining.

Examentraining Frans

De Franse Lerares is opgeleid voor én heeft ervaring met het lesgeven aan eindexamenklassen op middelbare scholen (5 havo en 6 vwo). Zij weet dus exact wat er van de eindexamenkandidaten wordt verwacht op het Centraal Examen (CE). Hierop aansluitend geeft de Franse Lerares eindexamentrainingen in Amstelveen. Door onder meer veel te oefenen met teksten uit de Examenbundel, bereidt de docente Frans de eindexamenkandidaten voor op hun landelijk examen Frans. Eenmaal goed voorbereid met een examentraining, zullen zij minder gestrest het examen ingaan en hogere scores behalen!Franse Lerares
Dr. Eykmanstraat 9, 1181 WG  Amstelveen route
06 58 70 71 02 - info@franse-lerares.nl
KvK 34292101

Cursus Frans - Franse les
Amstelveen – Amsterdam

Dr. Eykmanstraat 9
1181 WG  Amstelveen
route
06 58 70 71 02
info@franse-lerares.nl
KvK 34292101