Cursus zakelijk Frans

Cursus zakelijk Frans Amsterdam

Génial!  Bij de Franse Lerares ben je aan het bonne adresse voor een cursus Frans voor bedrijven in Amsterdam. Je kunt op elk niveau zakelijk Frans leren: van beginner tot vergevorderde. Alle lessen worden gegeven door een ervaren, eerstegraads docente. Voilà, het aanbod van Franse cursussen voor bedrijven in Amsterdam:

  • Cursus zakelijk Frans: je leert Frans lezen, luisteren, spreken en schrijven in situaties die binnen jouw bedrijf belangrijk zijn.
  • Conversatiecursus voor bedrijven: je leert bijvoorbeeld hoe je in het Frans over projecten vertelt, een zakelijk gesprek voert en telefonisch onderhandelt.
  • Spoedcursus: je leert snel en intensief de Franse taal, zodat je in een kort tijdsbestek Frans kunt spreken, luisteren, lezen en schrijven.

Inhoud cursus zakelijk Frans

Lees-, schrijf-, luister- en spreek- en gespreksvaardigheid zijn de taalvaardigheden die je op de werkvloer nodig hebt. Iedere les oefen je met al deze vaardigheden. Ook de Franse grammatica en vocabulaire (woordenschat) komen uitgebreid aan bod. Tevens leer je dat de zakelijke omgangsvormen in Frankrijk verschillen van die in Nederland. Zo neem je de telefoon op zonder je naam en alleen met bonjour…. Handig om op de Franse zakelijke gebruiken voorbereid te zijn, zodat je succesvol zaken kunt doen!
Tijdens de lessen van de Franse Lerares vergroot je jouw kennis van het zakelijke Frans op een interactieve manier door het gebruik van onder andere audio- en videomateriaal, rollenspelen en (zelf)evaluatie. Enthousiaste?  Vraag een offerte aan

Klanten zakelijk Frans

Klanten van de Franse Lerares komen uit verschillende branches om een cursus zakelijk Frans te volgen in Amsterdam: horeca, handel, reclame, mode, gezondheid, recreatie, kunst, zakelijke dienstverlening, transport en ICT.
De Franse Lerares geeft cursussen zakelijk Frans aan par exemple: directeuren, ambtenaren, expats, stewardessen, exportmanagers, secretaresses en receptionistes. En aan ondernemers, ZZP’ers en bedrijven die zakelijke relaties met Franstalige landen hebben.
Klanten van de Franse Lerares komen uit Amsterdam-Centrum, Amsterdam-West, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Noord, Amsterdam-Zuid en Amsterdam-Zuidoost, maar ook uit Amstelveen, Aalsmeer, Abcoude, Alkmaar, Badhoevedorp, Diemen, Duivendrecht, Haarlem, Heemstede, Hilversum, Hoofddorp, Mijdrecht, Muiden, Ouderkerk aan de Amstel, Schiphol, Uithoorn, Utrecht, Weesp, Wormerveer, Zaandam, Zaanstad en Zandvoort.

Niveaus en diploma’s

De Franse Lerares heeft een eerstegraads lesbevoegdheid, waardoor zij iedereen op álle niveaus zakelijk Frans leren! De cursussen Frans gaan van beginnersniveau tot het niveau van vergevorderden. Dus heb je nog nooit Frans geleerd en wil je daar nu verandering in brengen? Pas de problème!  Of is Frans jouw moedertaal en heb je toch wat moeite met de schriftelijke communicatie? Ook dan ben je aan het juiste adres bij de Franse Lerares voor een cursus zakelijk Frans in Amsterdam.
Iedere Franse cursus is opgebouwd volgens de taalniveaus van het Europees Referentiekader (ERK): het niveau van beginners komt overeen met ERK-niveau A1 en het niveau van vergevorderden met ERK-niveau C1. Klik hier voor een schema om je taalniveau in te schatten. Na het afronden van een cursus kun je een internationaal erkend ERK-certificaat behalen voor het bijpassende taalniveau (DELF- of DALF-diploma). Super als je bijvoorbeeld in Frankrijk solliciteert en een internationaal erkend bewijs van jouw taalniveau moet overleggen!Franse Lerares
Dr. Eykmanstraat 9, 1181 WG  Amstelveen route
06 - 58 70 71 02 - info@franse-lerares.nl
KvK 34292101

Cursus Frans - Franse les
Amstelveen – Amsterdam

Dr. Eykmanstraat 9
1181 WG  Amstelveen
route
06 - 58 70 71 02
info@franse-lerares.nl
KvK 34292101