Cursus zakelijk Frans Amstelveen

Bravo ! Bij de Franse Lerares ben je aan het bonne adresse voor een cursus Frans voor bedrijven in Amstelveen. Hier kun je zakelijk Frans leren op elk niveau, van beginner tot gevorderde. Alle lessen worden gegeven door een ervaren en gediplomeerde (eerstegraads) docente. Voilà, het aanbod van Franse cursussen voor bedrijven in Amstelveen:

  • Cursus zakelijk Frans: beginners, halfgevorderden en gevorderden leren in een zakelijke context lezen, luisteren, spreken en schrijven in het Frans.
  • Conversatiecursus voor bedrijven: je leert (beter) Frans spreken voor zakelijk gebruik. Bijvoorbeeld hoe je in het Frans een zakelijk gesprek voert, over projecten vertelt en telefonisch onderhandelt.
  • Spoedcursus: je wilt snel en intensief Frans leren lezen, luisteren, spreken en schrijven.

Inhoud zakelijke cursus Frans

Iedere les oefen je met alle taalvaardigheden die je op de werkvloer nodig hebt: lees-, schrijf-, luister- en spreek- en gespreksvaardigheid. Ook de Franse grammatica en vocabulaire (woordenschat) komen uitgebreid aan bod. Tevens leer je dat zakendoen met Fransen anders verloopt dan met Nederlanders: zo wordt in Frankrijk bijna alles op schrift aangevraagd en neem je de telefoon op met alleen bonjour… Handig om op de culturele verschillen voorbereid te zijn, zodat je succesvol zaken kunt doen!
Tijdens de lessen van de Franse Lerares vergroot je jouw kennis van het zakelijke Frans op een interactieve manier door het gebruik van onder andere audio- en videomateriaal, rollenspelen en (zelf)evaluatie.
Enthousiaste ?
  Vraag een offerte aan voor een cursus zakelijk Frans in Amstelveen!

Niveaus en diploma’s

Dankzij de eerstegraads lesbevoegdheid van de Franse Lerares kan iedereen op álle niveaus zakelijk Frans leren! De cursussen Frans gaan van beginnersniveau tot het niveau van vergevorderden. Dus heb je nog nooit Frans geleerd en wil je daar nu verandering in brengen? Pas de problème ! Of is Frans jouw moedertaal en heb je toch wat moeite met het schrijven van Franse e-mails? Ook dan ben je aan het juiste adres bij de Franse Lerares voor een cursus zakelijk Frans in Amstelveen.
Iedere Franse cursus is opgebouwd volgens de taalniveaus van het Europees Referentiekader (ERK): het niveau van beginners komt overeen met ERK-niveau A1 en het niveau van vergevorderden met ERK-niveau C1. Klik hier voor een schema om je taalniveau in te schatten. Na het afronden van een cursus kun je een internationaal erkend ERK-certificaat behalen voor het bijpassende taalniveau (DELF- of DALF-diploma). Génial als je bijvoorbeeld jouw niveau van de Franse taal moet aantonen tijdens een sollicitatie bij een bedrijf in Frankrijk!

Klanten zakelijk Frans

Klanten van de Franse Lerares komen uit allerlei branches om een cursus zakelijk Frans te volgen: industrie; handel; mode; gezondheid; zakelijke dienstverlening; banken en verzekeringen; transport en vervoer; kunst en cultuur, en toerisme. Klanten van de Franse Lerares komen uit Amstelveen en omgeving.
De Franse Lerares geeft de cursus zakelijk Frans aan par exemple : executives en CEO’s; directeuren en managers; zzp’ers; expats; piloten, pursers, stewards en stewardessen; commercieel managers en accountmanagers; marketingmanagers en marketingmedewerkers; salesmanagers en salesmedewerkers; exportmanagers en exportmedewerkers; secretaresses en receptionistes, en ondernemers en bedrijven met zakelijke relaties in Franstalige landen.

Op locatie

Als een groep 7 cursisten of meer telt, dan geeft de Franse Lerares de cursus zakelijk Frans in jouw bedrijf (dus op locatie). Zijn er 6 cursisten of minder, dan kun je kiezen of je de cursus Frans in jouw eigen bedrijf (in company) wilt volgen óf op een centraal gelegen locatie in Amstelveen (vlakbij het Stadshart, centrum van Amstelveen).Franse Lerares
Dr. Eykmanstraat 9, 1181 WG  Amstelveen route
06 58 70 71 02 - info@franse-lerares.nl
KvK 34292101

Cursus Frans - Franse les
Amstelveen – Amsterdam

Dr. Eykmanstraat 9
1181 WG  Amstelveen
route
06 58 70 71 02
info@franse-lerares.nl
KvK 34292101