Cursus Frans

Cursus Frans Amsterdam

Woon je in Amsterdam en wil je een cursus Frans volgen? Touché: dat kan bij de Franse Lerares!
Voordelen van de Franse Lerares:

  • Bedrijven: Cursus Frans op locatie (in company).
  • Particulieren: Franse les centraal in Amstelveen.
  • Cursus Frans op ieder niveau, van beginners tot gevorderden.
  • Een cursus Frans start op elk moment van het jaar.

Franse les Amsterdam

De Franse Lerares geeft professioneel, gestructureerd en interactief les. De Franse lessen zijn afwisselend door het gebruik van bijvoorbeeld actueel materiaal: online oefeningen, filmpjes op internet en dialogen op cd’s.
In een prettige sfeer oefen je iedere les met alle taalvaardigheden: Frans lezen en luisteren, Frans schrijven, Frans spreken en gesprekken voeren in het Frans. Je leert de Franse grammatica en woordenschat. Én je leert het bedrijfsleven in Frankrijk en de culturele verschillen tussen Nederland en Frankrijk begrijpen.
Elke cursus Frans kan op maat worden gemaakt, afhankelijk van het doel dat je wilt bereiken. Wil je bijvoorbeeld vooral Frans leren spreken, dan besteden we meer aandacht aan spreekvaardigheid. C’est top!

Bedrijven Amsterdam

Heb je de Franse taal nodig om zaken te kunnen doen? Werk je samen met Franstaligen? Wil je daarom graag beter Frans leren? Dan ben je hier aan het bonne adresse voor een cursus zakelijk Frans in Amsterdam. De Franse Lerares geeft les aan bijvoorbeeld: expat, directeur, manager, secretaresse, stewardess en receptioniste. Enthousiaste?  Vraag een offerte aan

Particulieren Amsterdam

Wil je op vakantie verder komen dan bonjour en au revoir? Of vind je het gewoon leuk om Frans te leren, als hobby? Bij de Franse Lerares kies je een cursus Frans die daarop aansluit. Je kunt op elk niveau starten: of je nu een beginner of gevorderde bent. Enthousiaste?  Vraag een offerte aan

De lerares Frans

Bonjour, je m’appelleMarjolein Battefeld. Om iedereen en op alle niveaus Frans te kunnen laten leren, heb ik een eerstegraads lesbevoegdheid behaald. Inmiddels heb ik meer dan tien jaar ervaring met lessen Frans aan particulieren en bedrijven. Daarvóór heb ik in Nederland voor Franse bedrijven gewerkt. Ook heb ik in Frankrijk gewoond en gewerkt.
Een prettige, ontspannen sfeer staat bij mij voorop. Dan is het rendement van het Frans leren het hoogst! Kies daarom voor een cursus Frans Amsterdam van de Franse Lerares.

Locatie Franse Lerares

De Franse Lerares is centraal gelegen in Amstelveen (vlakbij het Stadshart, centrum van Amstelveen). Metro- en tramhalte Oranjebaan ligt op loopafstand. Bedrijven kunnen ook kiezen voor een cursus Frans op locatie. Cursus Frans Amsterdam: routeFranse Lerares
Dr. Eykmanstraat 9, 1181 WG  Amstelveen route
06 - 58 70 71 02 - info@franse-lerares.nl
KvK 34292101

Cursus Frans - Franse les
Amstelveen – Amsterdam

Dr. Eykmanstraat 9
1181 WG  Amstelveen
route
06 - 58 70 71 02
info@franse-lerares.nl
KvK 34292101