Conversatieles Frans

Conversatieles Frans Amstelveen

Bravo!  Bij de Franse Lerares ben je aan het bonne adresse voor conversatieles Frans aan bedrijven en particulieren. Hier leer je Frans spreken op elk niveau, van beginner tot gevorderde. De Franse Lerares vergroot jouw spreekvaardigheid op een interactieve manier door gebruik te maken van rollenspelen, audio- en videomateriaal, en oefeningen waarmee je jouw vorderingen kunt volgen. Ook leer je uitspraakregels, luistertechnieken en wat je kunt zeggen als je niet op een woord kunt komen. De conversatielessen worden gegeven door een ervaren en gediplomeerde (eerstegraads) docente.

Conversatieles Frans voor bedrijven

In de conversatiecursus Frans voor bedrijven leer je (beter) Frans spreken voor zakelijk gebruik. Spreek je nog helemaal geen Frans? Dan geeft de Franse Lerares jou een solide basis voor spreekvaardigheid: je leert hoe je je in het Frans voorstelt, over jouw beroep en bedrijf vertelt, telefoonnummers en emailadressen uitwisselt of een afspraak maakt met een klant. Spreek je het Frans comme ci comme ça of al redelijk goed? Dan vergroten we jouw spreekvaardigheid door te oefenen met onder meer verkoopgesprekken, productpresentaties en telefonisch onderhandelen.
De Franse Lerares besteedt tijdens de conversatielessen ook aandacht aan culturele verschillen in het zakelijk verkeer. Zo gebruik je tijdens het Frans spreken andere gebaren dan in het Nederlands. Handig om op zulke verschillen voorbereid te zijn, zodat je succesvol kunt zakendoen!
Enthousiaste?  Vraag een offerte aan

Conversatieles Frans voor particulieren

Wil je op vakantie meer kunnen zeggen dan bonjour en au revoir? Of vind je het gewoon leuk om Frans te leren? Bij de Franse Lerares kies je een conversatiecursus Frans voor particulieren die aansluit op jouw niveau. Zo leer je als beginner hoe je in het Frans de weg kunt vragen, iets bestelt in een restaurant, telefonisch een kamer reserveert et cetera. Spreek je het Frans comme ci comme ça of al redelijk goed? Dan leer je bijvoorbeeld telefoongesprekken te voeren, jouw mening in het Frans te verwoorden, misverstanden op te helderen en over de toekomst te praten. Daarnaast leer je op ieder taalniveau veel Franse woorden en kant-en-klare Franse zinnen. En bien sûr krijg je ook uitleg over de cultuur en het leven in Frankrijk.
Enthousiaste?  Vraag een offerte aan

Andere cursussen Frans

Bij de Franse lerares in Amstelveen ben je tevens aan het bonne adresse voor de volgende cursussen Frans: flexibele cursus, cursus op maat, spoedcursus, cursus Frans voor op vakantie, opfriscursus, kennismakingscursus, minicursus, basiscursus, cursus Frans voor beginners, beginnerscursus, cursus Frans Amsterdam, cursus Frans voor halfgevorderden, cursus Frans voor gevorderden, cursus Frans voor vergevorderden, privécursus, privéles, groepscursus en groepsles. Wil je Franse les volgen? Kies dan één van deze cursussen voor Franse les Amstelveen.



Franse Lerares
Dr. Eykmanstraat 9, 1181 WG  Amstelveen route
06 - 58 70 71 02 - info@franse-lerares.nl
KvK 34292101

Cursus Frans - Franse les
Amstelveen – Amsterdam

Dr. Eykmanstraat 9
1181 WG  Amstelveen
route
06 - 58 70 71 02
info@franse-lerares.nl
KvK 34292101