Cursus Frans

Cursus Frans Amsterdam Oost

Kom je uit Amsterdam Oost en wil je graag Frans leren? Touché : dat kan bij de Franse Lerares! De Franse lerares geeft professioneel, gestructureerd en interactief les. De Franse lessen zijn afwisselend door het gebruik van extra, actueel materiaal: online oefeningen, dialogen op cd’s, (zelf)evaluatietests, filmpjes op internet, et cetera.
In een prettige sfeer oefen je iedere les met alle taalvaardigheden: Frans lezen en luisteren, Frans spreken, gesprekken voeren in het Frans en Frans schrijven. Je leert de Franse grammatica en woordenschat. Én je leert het bedrijfsleven in Frankrijk en de culturele verschillen tussen Nederland en Frankrijk begrijpen.
Elke cursus Frans kan op maat worden gemaakt, afhankelijk van het doel dat je wilt bereiken. Wil je bijvoorbeeld vooral Frans leren spreken, dan besteden we meer aandacht aan spreekvaardigheid. Kies daarom voor een cursus Frans Amsterdam Oost. C’est top!

Bedrijven

Heb je de Franse taal nodig om zaken te kunnen doen? Werk je samen met Franstaligen? Wil je daarom graag (beter) Frans leren? Dan ben je hier aan het bonne adresse voor een zakelijke cursus Frans. De Franse Lerares geeft les aan bijvoorbeeld: expat, directeur, manager, secretaresse, receptioniste, stewardess, exportmedewerker. Enthousiaste?  Vraag een offerte aan

Particulieren

Wil je op vakantie verder komen dan bonjour en au revoir ? Of vind je het gewoon leuk om Frans te leren, als hobby? Bij de Franse Lerares kies je een cursus Frans Amstelveen voor particulieren die daarop aansluit. Je kunt op elk niveau starten: of je nu een beginner of gevorderde bent. Tevens kun je kiezen of je graag privé of in een groep les krijgt. Enthousiaste?  Vraag een offerte aan

De lerares Frans

Bonjour, je m’appelle Marjolein Battefeld. Om iedereen en op alle niveaus Frans te kunnen laten leren, heb ik een eerstegraads lesbevoegdheid behaald. Inmiddels heb ik meer dan tien jaar ervaring met lessen Frans aan particulieren, bedrijven en in het onderwijs. Daarvóór heb ik in Nederland voor Franse bedrijven gewerkt. Ook heb ik in Frankrijk gewoond en gewerkt.
Een prettige, ontspannen sfeer staat bij mij voorop. Dan is het rendement van het Frans leren het hoogst! Kies daarom voor een cursus Frans Amsterdam Oost van de Franse Lerares.

Locatie Franse Lerares

De Franse Lerares is centraal gelegen in Amstelveen (vlakbij het Stadshart, centrum van Amstelveen) en is dus voor veel cursisten goed bereikbaar om Franse les te volgen. Bus- en tramhalte Oranjebaan ligt op loopafstand. Bedrijven kunnen ook kiezen voor een cursus Frans op locatie.
route Franse Lerares

Amsterdam Oost

De wijken van Amsterdam Oost: Oosterparkbuurt, Watergraafsmeer, Weesperzijde, IJburg, Zeeburg, Frankendael, Transvaalbuurt, Dapperbuurt, Indische Buurt, Oostelijk Havengebied, Amsteldorp, Betondorp, Don Bosco, Jeruzalem, Julianapark, De Omval, Middenmeer, Oostpoort, Park de Meer, van der Kunbuurt, Zeeburgereiland, JAVA-eiland, Amstelkwartier, Blijburg, Bajeskwartier, Centrumeiland, Middeneiland, Oosterpark, Rieteiland, Dappermarkt, Amstel, Steigereiland, Diemerpark, Haveneiland, Rietlandpark, Cruquiuseiland, Wibautstraat, Sluisbuurt, Mauritskade, KNSM-eiland, Amstel Business Park, Amsterdam Science Park, Spaklerweg, Overamstel, IJburglaan, Christiaan Huygensplein, Mauritskade, Weesperstraat, Muiderpoort, Borneo-eiland, Industriegebied Cruquius, Bedrijventerrein Oost, Middenweg, Linnaeusstraat.Franse Lerares
Dr. Eykmanstraat 9, 1181 WG  Amstelveen route
06 - 58 70 71 02 - info@franse-lerares.nl
KvK 34292101

Cursus Frans - Franse les
Amstelveen – Amsterdam

Dr. Eykmanstraat 9
1181 WG  Amstelveen
route
06 - 58 70 71 02
info@franse-lerares.nl
KvK 34292101